aller au menu aller au contenu

© Madrugada verde

In de afgelopen 17 jaar heeft Marc Brouwer een ongelofelijke carrièrereis gemaakt bij de KAS BANK en nu CACEIS van de administratie naar het senior management. Wat vindt hij hiervan en wat is de reden dat hij zo lang hier werkt? “Na zo een lange periode bij deze bank is het ook onderdeel van mij geworden en ik ben hier nog niet klaar.” 

Hoe ben je bij de toenmalige KAS BANK terechtgekomen?

Ik ben eigenlijk rechtstreeks vanuit de schoolbanken bij KAS BANK aan de slag gegaan. Een paar maanden voordat ik mijn studie bedrijfskunde afrondde aan de Amsterdamse Academie begon ik mij te oriënteren voor potentiële werkgevers. Eén ding wist ik zeker: ik wilde bij een bank of verzekeringsmaatschappij werken. KAS BANK kende ik nog uit mijn beleggingsverleden en er stond een vacature voor boekhouder open.  

Waarom heb je toen voor de KAS BANK gekozen?

De KAS BANK stond toen op Intermediair aangeschreven als één van de beste werkgevers. De arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden waren sky high. Natuurlijk speelde de prachtige locatie in het centrum van Amsterdam ook een rol.

En 17 jaar later zit je er nog steeds…

Na zo een lange periode is CACEIS ook onderdeel van mij geworden waardoor het lastig is om afscheid te nemen van dit mooie bedrijf. En waarom zou ik weggaan als mijn carrière-ambitie hier nog mogelijkheden biedt? Vooral met het oog op de recente overname zie ik nog carrièremogelijkheden. Wellicht ook internationaal.  

Wat is jouw huidige functie bij CACEIS?

Ik ben verantwoordelijk voor de services payments & settlements, zowel voor het operationele klantcontact als de afwikkeling van de transacties. Verder ben ik verantwoordelijk voor het inrichten van product management binnen de hele operatie en ondersteun ik de Managing Director Operations.  

Wat vind je het leukste aan jouw baan?

De dynamiek en veelzijdigheid van het werk. Het klinkt cliché, maar er is echt geen dag hetzelfde voor mij. Het belangrijkste is de energie die ik krijg van de mensen om mij heen omdat we samen ergens naartoe werken. 

Wat maakt CACEIS een goede werkgever?

Je kan hier je eigen carrière bepalen. Ik ben begonnen op de administratie en ben nu senior manager. In het begin van mijn managementcarrière kon ik vooral meekijken in de keuken en veel cursussen doen. Op het moment dat er een plek vrijkwam door het vertrek van twee managers, hadden ze genoeg vertrouwen in mij om mij die kans te geven.  

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de financiële sector? Bekijk onze vacatures bij CACEIS Nederland. 

Important information – CACEIS’ corporate identity is currently being used to sell fraudulent term deposit products. CACEIS has nothing to do with such offers and does not even sell investment products. Please be vigilant and avoid becoming the victim of this type of fraud.
x