aller au menu aller au contenu

Ronald Borst benoemd tot General Secretary bij CACEIS Nederland

12/04/2020

© Alexi Tauzin

CACEIS, Europees marktleider op het gebied van asset servicing en fondsadministratie, heeft per 1 januari 2021 Ronald Borst benoemd tot General Secretary for Sales and Marketing. In deze rol is hij verantwoordelijk voor marketing & communicatie, business implementation, KYC/CMT en RFP/CRM/Invoicing bij CACEIS Nederland.

Roland BorstRonald zal, in deze functie naar Frans organisatiemodel, onderdeel gaan uitmaken van het management team van Sales en Marketing. Met deze benoeming wordt verdere invulling gegeven aan de nieuwe organisatiestructuur van CACEIS Nederland na de fusie van KAS BANK met CACEIS op 1 november 2020. De afgelopen zes jaar was Ronald al werkzaam voor CACEIS Bank Nederland, waarvan de laatste drie jaar als Managing Director. Daarvoor vervulde hij gedurende 17 jaar verschillende business development - en commerciële rollen bij KAS BANK.

Een verdere groei van de segmenten pensioenen, fondsen, wealth en verzekeraars is belangrijk voor CACEIS na de overname van KAS BANK. Rinke Visser, Head of Regional Coverage The Netherlands zegt: “Met de komst van Ronald binnen het management team halen wij jarenlange vakinhoudelijke kennis en kunde binnen. Ronald is een collega met een groot netwerk en staat van dienst, die zeer bekend is met de organisatie, haar producten, cultuur en klanten. Door deze benoeming kunnen wij onze commerciële strategie versnellen waarin we een gezonde balans bewaken in de juiste aandacht voor zowel onze klanten als de interne organisatie.”